Betaalbaar advies

Een woning kopen, een eigen woning bouwen, verbouwen, keuken- of badkamer renovatie zijn niet alleen belangrijke beslissingen, maar ook beslissingen met veel financiële gevolgen en daarmee onzekerheden. Hoge kosten voor advies te maken, kan je tegen houden om dat advies te vragen. Terwijl je eigenlijk graag jouw ideeën wilt toetsen, nieuwe inspiraties wilt opdoen en mogelijkheden wilt onderzoeken.

WOONPLANNING geeft je duidelijkheid met een betaalbaar advies. Tegen het tarief van slechts € 109,– inclusief BTW adviseert WOONPLANNING je.

Voor begeleiding van de uitvoering van een project vraag je een offerte aan.

Woningbezitter Kansen Advies

overleg en advies

€ 109,-
Basis Woningaankoop Advies (BWA)

overleg en advies

€ 109,-
Woningbezitter Volledig Advies

kansen overleg en advies

€   209,-
Volledig Woningaankoop Advies BWA

overleg,  woningbezichtiging en advies

€ 209,-
Ieder uitgewerkt extra advies € 59,-
Project Advies begeleiding/voorbereiding/realisatie per  Woningaanpassing, Keuken, Badkamer:

per project (overleg, 1 projectfase)

vervolg projectfase

Thuiswerkplek advies

op offerte aanvraag

op offerte aanvraag

€ 59,-

Alle bedragen inclusief BTW en exclusief reiskosten als de reisafstand meer dan 15 kilometer is vanaf Amersfoort.
Een advies wordt na opdrachtverstrekking schriftelijk uitgebracht met een functioneel indeling, dat mondeling besproken wordt.

Visualisering

Aanvullend op het advies (waarin ook een 2D-indeling is begrepen), kan een 3D visualisatie van een mogelijke inrichting gemaakt worden (3D tekening, 3D filmpje en artist impression). Kosten 3D visualisering: per ruimte € 375,00.

Extra optie: 3D visualisatie met virtual reality. Via een app kun je dan als het ware in de betreffende woonruimte gaan staan en om je heen kijken. Kosten: 3D visualisering plus meerkosten € 50,00.

Ook kan een 3D geprinte woonlaag met de nieuwe indeling gemaakt worden. Kosten € 300,00 per woonlaag.

binnen een straal van 15 kilometer vanuit Amersfoort vinden we het geen probleem om zonder reiskosten bij je te komen. We komen ook graag als je verder weg woont. We brengen dan de kilometers (minus 2 x 15 km) in rekening tegen het tarief van € 0,25 per kilometer (inclusief BTW). Ook eventuele parkeerkosten brengen we in rekening.