Het Woningbezitter Volledig Advies

Of je nu je eigen huis wilt beoordelen en aanpassen op je persoonlijke omstandigheden of je hebt een nieuw huis gekocht, in het Woningbezitter Volledig Advies (WVA) gaan we samen de oplossingen verkennen. Wij zorgen dat de functionele indeling van je woning zo is, dat jij in je eigen huis kunt leven zoals jij dat wilt, nu en in de toekomst.

In een uitgebreid WVA-kansenoverleg van 2,5 uur gaan we verschillende opties en wensen bespreken. We gaan uit van jouw budget: gouden kranen intekenen kan iedereen, betalen is voor enkelen weggelegd. Daarom houden we ook rekening met de financiële mogelijkheden. Verschillende opties die bij jou passen worden uitgewerkt in een 2D-ontwerp en vervolgens met je besproken. We kunnen ook je woning tegen meer prijs visualiseren in 3D met een fysiek model of in virtual reality.

Je kunt vervolgens WOONPLANNING inschakelen om je te begeleiden bij de voorbereidingen om het advies te realiseren. Door maximaal 3 offertes te begeleiden voor Project Woningaanpassing, Project Keuken of Project Badkamer.