Je hebt een woning.

Je kunt de FullScan laten uitvoeren

Je kunt de QuickScan laten uitvoeren

Je kunt ook eerst met ons kennismaken

De Full Scan

Of je nu je eigen huis wilt beoordelen en aanpassen op je persoonlijke omstandigheden of je hebt een nieuw huis gekocht, in de Full Scan gaan we samen de oplossingen verkennen om te zorgen dat jij in je eigen huis kunt leven zoals jij dat wilt, nu en in de toekomst.

Een Full Scan kost € 895,– (incl. BTW). In een uitgebreid basisgesprek van 2,5 uur gaan we verschillende opties en wensen bespreken. We gaan uit van jouw budget: gouden kranen intekenen kan iedereen, betalen is voor enkelen weggelegd. Daarom houden we ook rekening met de technische beperkingen. Een badkamer verplaatsen kan een optie zijn, maar wordt duur als ook al het leidingwerk opnieuw aangelegd moet worden. Verschillende opties die bij jou passen worden uitgewerkt en vervolgens met je besproken. We visualiseren ook je woning met kleurtips. Tips, want je wilt wellicht niet tegen onze kleuren op de muren aan gaan kijken, maar je eigen smaak volgen.

De Quick Scan

In een basisgesprek wordt duidelijk hoe je verder zou willen leven in je woning en wat daarvoor nodig is. Stuur de basisgegevens van jouw woning (adres, foto’s, een plattegrond (bv maten op een zelfgemaakt ruitjespapier) door en snel wordt een afspraak met je gemaakt voor het basisgesprek. Dat gesprek gevolgd door een QuickScan-advies geeft een houvast of je verder wilt gaan of je wilt blijven wonen waar je woont of dat je met de verkoop van je woning start. We gaan aan de slag na ontvangst van de stukken en je opdrachtbevestiging. Deze QuickScan kost € 395,– (inclusief BTW). Daarvoor krijg je een basisgesprek van 1,5 uur en 1 QuickScan advies. In vervolg daarop kun je dan natuurlijk nog een FullScan aanvragen.

Oriënteren? Wellicht gaat het je te ver om direct door Woonplanning een scan van je woon-en leefsituatie te laten maken. Voor € 59,– (inclusief BTW) kun je een kennismakingsgesprek met ons aanvragen. Besluit je vervolgens om een QuickScan of FullScan door ons te laten uitvoeren, dan wordt deze € 59,– daarop in mindering gebracht.